Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของเวลาและอุณหภูมิต่อปริมาณฮิสตามีนในปลาโอสดและปลาโอกระป๋อง
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effect of time and temperature content in fresh and canned tuna
Year (A.D.)
1986
Document Type
Thesis
First Advisor
กัลยา เลาหสงคราม
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1986.555
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
คงพันธุ์, อรวรรณ, "ผลของเวลาและอุณหภูมิต่อปริมาณฮิสตามีนในปลาโอสดและปลาโอกระป๋อง" (1986). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 47951.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/47951
COinS