Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การปรับปรุงจุดควบคุมเพื่อให้เกิดผลิตภัณฑ์อาหารปลอดภัย
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Process control point improvement for food safety product
Year (A.D.)
2004
Document Type
Thesis
First Advisor
ปารเมศ ชุติมา
Faculty/College
Faculty of Engineering (คณะวิศวกรรมศาสตร์)
Degree Name
วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
วิศวกรรมอุตสาหการ
DOI
10.58837/CHULA.THE.2004.1519
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
บูชาบุพพาจารย์, อนันต์, "การปรับปรุงจุดควบคุมเพื่อให้เกิดผลิตภัณฑ์อาหารปลอดภัย" (2004). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 65614.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/65614
COinS