Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
อิทธิพลของตัวแปรต่าง ๆ ในการอบแห้งที่มีต่อคุณภาพอาหารเด็กอ่อน โดยใช้เครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้ง
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effect of drying parameters on the quality of infant food by rooler dryer
Year (A.D.)
1981
Document Type
Thesis
First Advisor
พัชรี จิตตาภรณ์
Second Advisor
ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เคมีเทคนิค
DOI
10.58837/CHULA.THE.1981.408
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
เชิงชวโน, มณีวรรณ, "อิทธิพลของตัวแปรต่าง ๆ ในการอบแห้งที่มีต่อคุณภาพอาหารเด็กอ่อน โดยใช้เครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้ง" (1981). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 58222.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/58222
COinS