Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ปัจจัยที่มีผลต่อการผลิตสปาร์คลิงไวน์หม่อน Morus alba L. โดยวิธีหมักในขวด
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Factors affecting the production of sparkling wine from mulberry Morus alba L. wine using bottle fermentation method
Year (A.D.)
2002
Document Type
Thesis
First Advisor
รมณี สงวนดีกุล
Second Advisor
ธีรวัลย์ ชาญฤทธิเสน
Faculty/College
Faculty of Science (คณะวิทยาศาสตร์)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.2002.968
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ชื่นชูจิตต์, อธิชิต, "ปัจจัยที่มีผลต่อการผลิตสปาร์คลิงไวน์หม่อน Morus alba L. โดยวิธีหมักในขวด" (2002). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 55323.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/55323