Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การปรับปรุงกรรมวิธีอบแห้ง คุณภาพและความสามารถในการดูดน้ำคืนของปลาหมึกกระดองแห้ง
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Improvement of the drying process, quality and rehydrating capability of dried cuttlefish
Year (A.D.)
1986
Document Type
Thesis
First Advisor
รมณี สงวนดีกุล
Second Advisor
โสมพรรษ์ พูลผล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1986.553
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
พีรพัฒนกุล, ดรุณี, "การปรับปรุงกรรมวิธีอบแห้ง คุณภาพและความสามารถในการดูดน้ำคืนของปลาหมึกกระดองแห้ง" (1986). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 47949.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/47949