Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ตัวแปรในกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งถั่วเขียวด้วยแป้งถั่วชนิดอื่น ในการผลิตวุ้นเส้น
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Process Variables and substitution of mung bean starch by other legume starches in bean vermicelli processing
Year (A.D.)
1986
Document Type
Thesis
First Advisor
ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล
Second Advisor
สุวรรณา ศรีสวัสดิ์
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1986.551
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ห่วงรักษ์, กิตติพงษ์, "ตัวแปรในกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งถั่วเขียวด้วยแป้งถั่วชนิดอื่น ในการผลิตวุ้นเส้น" (1986). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 47947.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/47947