Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)

ตัวแปรในกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งถั่วเขียวด้วยแป้งถั่วชนิดอื่น ในการผลิตวุ้นเส้น

Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)

Process Variables and substitution of mung bean starch by other legume starches in bean vermicelli processing

Year (A.D.)

1986

Document Type

Thesis

First Advisor

ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล

Second Advisor

สุวรรณา ศรีสวัสดิ์

Faculty/College

Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)

Degree Name

วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต

Degree Level

ปริญญาโท

Degree Discipline

เทคโนโลยีทางอาหาร

DOI

10.58837/CHULA.THE.1986.551

Share

COinS