Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของความสดของเคย ปริมาณเกลือและระดับความชื้นต่อคุณภาพของกะปิ
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effects of sergestid shrimp freshness, salt and moisture contents on the quality of shrimp paste
Year (A.D.)
1986
Document Type
Thesis
First Advisor
พันธิพา จันทวัฒน์
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1986.549
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
แสงทอง, นฤมล, "ผลของความสดของเคย ปริมาณเกลือและระดับความชื้นต่อคุณภาพของกะปิ" (1986). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 47945.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/47945
COinS