Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ปัจจัยที่สำคัญในกระบวนการผลิตข้าวหุงสุกเร็ว
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Important factors affecting the process of quick-cooking rice
Year (A.D.)
1990
Document Type
Thesis
First Advisor
พัชรี ปานกุล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1990.569
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
มั่นภักดี, กมลทิพย์, "ปัจจัยที่สำคัญในกระบวนการผลิตข้าวหุงสุกเร็ว" (1990). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 42850.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/42850
COinS