Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การใช้สารเคมีที่ให้ความเป็นกรดและหัวเชื้อผสมในผลิตภัณฑ์แหนม
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in Nham
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
นินนาท ชินประหัษฐ์
Second Advisor
ไพโรจน์ วิริยจารี
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.543
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
บุญถนอม, สุธยา, "การใช้สารเคมีที่ให้ความเป็นกรดและหัวเชื้อผสมในผลิตภัณฑ์แหนม" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 31359.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/31359
COinS