The Thai Journal of Pharmaceutical Sciences
Abstract
Sulfonamide residues in chicken eggs, duck eggs and guail eggs were determined by using the method of Tishler et al 1968. Twenty-five 100 grams samples of each kind of eggs were analyzed for the sulfonamide residues in both egg white and egg yolk fractio...
Publisher
Faculty of Pharmaceutical Sciences, Chulalongkorn University
First Page
83
Last Page
96
Recommended Citation
สายศร, สุหร่าย; เหรียญสุวรรณ, วินนา; ศรลัมภ์, ชัชวาลย์; ชื่นจิตรผ่อง, วิไล; บูรณศิริ, ปิยา; สุขประเสริฐ, อารี; กิติยานี, อุมา; and กิ่งเกตุ, อมร
(1980)
"Determination of Suifonamide Residues in Eggs(การสำรวจหาซัลโฟนาไมด์ที่ตกค้างในไข่),"
The Thai Journal of Pharmaceutical Sciences: Vol. 5:
Iss.
2, Article 3.
Available at:
https://digital.car.chula.ac.th/tjps/vol5/iss2/3