The Thai Journal of Pharmaceutical Sciences
Abstract
Sulfonamide residues in chicken eggs, duck eggs and guail eggs were determined by using the method of Tishler et al 1968. Twenty-five 100 grams samples of each kind of eggs were analyzed for the sulfonamide residues in both egg white and egg yolk fractio...
DOI
10.56808/3027-7922.1698
First Page
83
Last Page
96
Recommended Citation
สายศร, สุหร่าย; เหรียญสุวรรณ, วินนา; ศรลัมภ์, ชัชวาลย์; ชื่นจิตรผ่อง, วิไล; บูรณศิริ, ปิยา; สุขประเสริฐ, อารี; กิติยานี, อุมา; and กิ่งเกตุ, อมร
(1980)
"Determination of Suifonamide Residues in Eggs(การสำรวจหาซัลโฟนาไมด์ที่ตกค้างในไข่),"
The Thai Journal of Pharmaceutical Sciences: Vol. 5:
Iss.
2, Article 3.
DOI: https://doi.org/10.56808/3027-7922.1698
Available at:
https://digital.car.chula.ac.th/tjps/vol5/iss2/3