The Thai Journal of Pharmaceutical Sciences
Abstract
Vitamin B12 concentration was determined in fermented fish (Pla-ra), fish sauce (Nam-pla), soya-bean sauce (Si-ewe), and serum of patients with l'lasmodium falciparum malaria and Gnathostomiasis using the radioisotope dilution and coated charcoal techniq...
DOI
10.56808/3027-7922.1754
First Page
313
Last Page
321
Recommended Citation
เธียระวิบูลย์, เรวดี
(1975)
"การศึกษาหาระดับวิตามิน บี-12 ในปลาร้า น้ำปลา น้ำชีอิ๊ว และซีรั่มของผูป่วยไข้จับสั่นและพยาธ...,"
The Thai Journal of Pharmaceutical Sciences: Vol. 1:
Iss.
4, Article 2.
DOI: https://doi.org/10.56808/3027-7922.1754
Available at:
https://digital.car.chula.ac.th/tjps/vol1/iss4/2