Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การปรับปรุงกรรมวิธีผลิตและอายุการเก็บของแคบหมู
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Improvement of the process and shelf life of puff pork rind (kaeb moo)
Year (A.D.)
1987
Document Type
Thesis
First Advisor
พันธิพา จันทวัฒน์
Second Advisor
ณรงค์ นิยมวิทย์
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1987.592
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
แก้วกำเนิด, ธเนศ, "การปรับปรุงกรรมวิธีผลิตและอายุการเก็บของแคบหมู" (1987). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 47757.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/47757
COinS