Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การพัฒนากระบวนการผลิตและอายุการเก็บปลาสวายรมควัน (Pangasius sutchi)
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Process development and shelf life of smoked stripped catfish (Pangasius sutchi)
Year (A.D.)
1989
Document Type
Thesis
First Advisor
พันธิพา จันทวัฒน์
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1989.507
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
เกียรติกังวาฬไกล, ปรทิพย์, "การพัฒนากระบวนการผลิตและอายุการเก็บปลาสวายรมควัน (Pangasius sutchi)" (1989). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 42013.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/42013
COinS