Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การใช้แป้งข้าวเหนียวเป็นสารให้ความข้นหนืดในอาหารเด็กอ่อน
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
The use of glutinous rice flour as thickening agent in baby food
Year (A.D.)
1988
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1988.504
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ประไพวงษ์, ปิ่นทิพย์, "การใช้แป้งข้าวเหนียวเป็นสารให้ความข้นหนืดในอาหารเด็กอ่อน" (1988). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 44164.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/44164
COinS