Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ปัจจัยสำคัญที่มีผลต่อการละลายของดีบุก และคุณภาพของสับปะรดกระป๋องในระหว่างการเก็บ
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Important factors affecting the detinning and the quality of canned pineapple during storage
Year (A.D.)
1990
Document Type
Thesis
First Advisor
พัชรี ปานกุล
Second Advisor
วรรณา ตุลยธัญ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1990.568
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
สันตะบุตร, กนกทิพย์, "ปัจจัยสำคัญที่มีผลต่อการละลายของดีบุก และคุณภาพของสับปะรดกระป๋องในระหว่างการเก็บ" (1990). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 42849.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/42849