Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งมันสำปะหลัง ต่อคุณภาพของสปันจ์เค้ก
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effects of tapioca flour substitution in wheat flour on the quality of sponge cake
Year (A.D.)
1990
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1990.567
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
แสงเจริญรัตน์, จุฬาพร, "ผลของการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งมันสำปะหลัง ต่อคุณภาพของสปันจ์เค้ก" (1990). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 42848.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/42848
COinS