Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การปรับปรุงคุณภาพของครีมคอทเทจชีสโดยวิธีก่อตัวลิ่มนมระยะสั้น และการยืดอายุการเก็บรักษาโดยใช้โปตัสเซียมซอร์เบท
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Quality improvement of creamed cottage cheese by short set method and extension of shelf life with potassium sorbate
Year (A.D.)
1989
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1989.505
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
หาญกิตติสกุล, กำพล, "การปรับปรุงคุณภาพของครีมคอทเทจชีสโดยวิธีก่อตัวลิ่มนมระยะสั้น และการยืดอายุการเก็บรักษาโดยใช้โปตัสเซียมซอร์เบท" (1989). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 42011.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/42011