Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การแปรสภาพแป้งข้าวเจ้าโดยวิธีทางเคมีและการนำไปใช้ ในผลิตภัณฑ์แป้งชุบทอด
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Chemical modification of rice flour and its utilization in tempura flour
Year (A.D.)
1991
Document Type
Thesis
First Advisor
พัชรี ปานกุล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1991.593
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
มุขประเสริฐ, อมรรัตน์, "การแปรสภาพแป้งข้าวเจ้าโดยวิธีทางเคมีและการนำไปใช้ ในผลิตภัณฑ์แป้งชุบทอด" (1991). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 40745.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/40745
COinS