Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของกระบวนการแปรรูปต่อปริมาณวิตามินซีในน้ำส้ม
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effect of Processing on Vitamin C in orange juice
Year (A.D.)
1993
Document Type
Thesis
First Advisor
อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Second Advisor
ธิติรัตน์ ปานม่วง
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
อาหารเคมี
DOI
10.58837/CHULA.THE.1993.18
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
พึ่งรุ่ง, สุรางคณา, "ผลของกระบวนการแปรรูปต่อปริมาณวิตามินซีในน้ำส้ม" (1993). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 39886.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/39886
COinS