Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากน้ำนึ่งปลาทูน่า เพื่อใช้เป็นสารปรุงแต่งกลิ่นรสอาหาร
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Production of protein hydrolysate from tuna-precooking water for food flavor
Year (A.D.)
1992
Document Type
Thesis
First Advisor
พันธิพา จันทวัฒน์
Second Advisor
รมณี สงวนดีกุล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1992.530
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
สุขเจริญศักดิ์กุล, อาภัสรา, "การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากน้ำนึ่งปลาทูน่า เพื่อใช้เป็นสารปรุงแต่งกลิ่นรสอาหาร" (1992). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 38464.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/38464