Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การเตรียมผงทำให้เนื้อนุ่มโดยโปรตีโอโลติดเอนไซม์ (ปาเปน) สกัดจากยางมะละกอ
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Preparation of powdered meat tenderizer from proteolytic enzymes (PAPAIN) extraction of carica papaya L. latex
Year (A.D.)
1991
Document Type
Thesis
First Advisor
สุธี สุนทรธรรม
Second Advisor
อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
อาหารเคมี
DOI
10.58837/CHULA.THE.1991.15
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
นิมิตรพรชัย, จำรัส, "การเตรียมผงทำให้เนื้อนุ่มโดยโปรตีโอโลติดเอนไซม์ (ปาเปน) สกัดจากยางมะละกอ" (1991). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 38342.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/38342