Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การตั้งตำรับและประเมินคุณค่าทางโภชนาการ ของอาหารทางการแพทย์ชนิดผง สูตรโปรตีนสกัดจากถั่วเหลือง
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Formulation and nutritional evaluation of soy protein isolate-based medical food powder
Year (A.D.)
1991
Document Type
Thesis
First Advisor
อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
อาหารเคมี
DOI
10.58837/CHULA.THE.1991.14
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ภูมิสวัสดิ์, กุลวดี, "การตั้งตำรับและประเมินคุณค่าทางโภชนาการ ของอาหารทางการแพทย์ชนิดผง สูตรโปรตีนสกัดจากถั่วเหลือง" (1991). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 38341.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/38341
COinS