Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การใช้รำข้าวเป็นแหล่งใยอาหารในคุกกี้แคลอรี่ต่ำ
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Rice bran as a source of dietary fiber in low-calorie cookies
Year (A.D.)
1993
Document Type
Thesis
First Advisor
ศิราพร วิเศษสุรการ
Second Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1993.552
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ชัยเสถียร, กรุณา, "การใช้รำข้าวเป็นแหล่งใยอาหารในคุกกี้แคลอรี่ต่ำ" (1993). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 36894.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/36894
COinS