Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การผลิตเคอร์คูมินจากขมิ้นชันเพื่อใช้เป็นสีปรุงแต่งอาหาร
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Production of curcumin from curcuma longa linn. for use as food color
Year (A.D.)
1993
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Second Advisor
วรรณา ตุลยธัญ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1993.551
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
จินต์โชติกุล, ดุษฎี, "การผลิตเคอร์คูมินจากขมิ้นชันเพื่อใช้เป็นสีปรุงแต่งอาหาร" (1993). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 36893.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/36893
COinS