Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ความรู้ ทัศนคติ และการปฏิบัติ เกี่ยวกับการเลือกใช้สารปรุงแต่งรส และวัตถุเจือปนอาหาร ของผู้ประกอบอาหารในโรงเรียนประถมศึกษา และมัธยมศึกษา อำเภอเมือง จังหวัดขอนแก่น
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Knowledge, attitude and practice regarding flavoring agents and food additives among food venders in the primary and secondary schools, Amphoe Muang, Khon Kaen
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
ทัสสนี นุชประยูร
Second Advisor
มุนี เศรษฐบุตร
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เวชศาสตร์ช่องปาก
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.566
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ศรีรักษา, ปิยธิดา, "ความรู้ ทัศนคติ และการปฏิบัติ เกี่ยวกับการเลือกใช้สารปรุงแต่งรส และวัตถุเจือปนอาหาร ของผู้ประกอบอาหารในโรงเรียนประถมศึกษา และมัธยมศึกษา อำเภอเมือง จังหวัดขอนแก่น" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 31390.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/31390