Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)

ความรู้ ทัศนคติ และการปฏิบัติ เกี่ยวกับการเลือกใช้สารปรุงแต่งรส และวัตถุเจือปนอาหาร ของผู้ประกอบอาหารในโรงเรียนประถมศึกษา และมัธยมศึกษา อำเภอเมือง จังหวัดขอนแก่น

Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)

Knowledge, attitude and practice regarding flavoring agents and food additives among food venders in the primary and secondary schools, Amphoe Muang, Khon Kaen

Year (A.D.)

1994

Document Type

Thesis

First Advisor

ทัสสนี นุชประยูร

Second Advisor

มุนี เศรษฐบุตร

Faculty/College

Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)

Degree Name

วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต

Degree Level

ปริญญาโท

Degree Discipline

เวชศาสตร์ช่องปาก

DOI

10.58837/CHULA.THE.1994.566

Share

COinS