Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของอุณหภูมิและอายุการเก็บต่อปริมาณสารบางชนิด และคุณภาพของโยเกิร์ตชนิดธรรมดา
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effects of storage temperature and time on quantity of some components and quality of plain yogurt
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.546
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
สมบูรณ์บูรณะ, กีรสุดา, "ผลของอุณหภูมิและอายุการเก็บต่อปริมาณสารบางชนิด และคุณภาพของโยเกิร์ตชนิดธรรมดา" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 31362.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/31362