Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การผลิตมอลโตเดกซ์ทรินจากแป้งมันสำปะหลังโดยใช้เอนไซม์แอลฟา-อะมิเลสที่ทนความร้อน
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Production of maltodextrins from tapioca starch using thermostable alpha-amylase
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
พัชรี ปานกุล
Second Advisor
ประชา บุญญสิริกูล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.545
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ทัตติยกุล, จิรารัตน์, "การผลิตมอลโตเดกซ์ทรินจากแป้งมันสำปะหลังโดยใช้เอนไซม์แอลฟา-อะมิเลสที่ทนความร้อน" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 31361.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/31361
COinS