Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การเปรียบเทียบการใช้เซลลูโลสผงจากกากอ้อยกับเซลลูโลสอื่นในแป้งชุบทอดและโดนัตเพื่อลดการอมน้ำมัน
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Comparative use of bagasse cellulose powder with other celluloses in batter mix and doughnut for reducing oil absorption
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวรรณา สุภิมารส
Second Advisor
ศิราพร วิเศษสุรการ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.544
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
นันทิวัฒนวงศ์, ฉันทนา, "การเปรียบเทียบการใช้เซลลูโลสผงจากกากอ้อยกับเซลลูโลสอื่นในแป้งชุบทอดและโดนัตเพื่อลดการอมน้ำมัน" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 31360.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/31360