Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)

การเปรียบเทียบการใช้เซลลูโลสผงจากกากอ้อยกับเซลลูโลสอื่นในแป้งชุบทอดและโดนัตเพื่อลดการอมน้ำมัน

Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)

Comparative use of bagasse cellulose powder with other celluloses in batter mix and doughnut for reducing oil absorption

Year (A.D.)

1994

Document Type

Thesis

First Advisor

สุวรรณา สุภิมารส

Second Advisor

ศิราพร วิเศษสุรการ

Faculty/College

Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)

Degree Name

วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต

Degree Level

ปริญญาโท

Degree Discipline

เทคโนโลยีทางอาหาร

DOI

10.58837/CHULA.THE.1994.544

Share

COinS