Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็ง
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effects of aspartame and polydextrose together with various gums on physical, chemical and sensory properties of frozen yogurt
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
สุเมธ ตันตระเธียร
Second Advisor
ศิราพร วิเศษสุรการ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.542
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
ประยงค์รัตน์, อรพิน, "ผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็ง" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 31358.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/31358