Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)

ผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็ง

Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)

Effects of aspartame and polydextrose together with various gums on physical, chemical and sensory properties of frozen yogurt

Year (A.D.)

1994

Document Type

Thesis

First Advisor

สุเมธ ตันตระเธียร

Second Advisor

ศิราพร วิเศษสุรการ

Faculty/College

Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)

Degree Name

วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต

Degree Level

ปริญญาโท

Degree Discipline

เทคโนโลยีทางอาหาร

DOI

10.58837/CHULA.THE.1994.542

Share

COinS