Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
สมบัติทางชีวเคมีของข้าวไทย Oryza sativa L. ในสภาพการปลูกที่แตกต่างกันและความสัมพันธ์กับคุณภาพการสีและการหุง
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Biochemical characteristics of some Thai rice Oryza sativa L. caltivars in different cultural practices and their relationship to milling and cooking quality
Year (A.D.)
1995
Document Type
Thesis
First Advisor
วรรณา ตุลยธัญ
Second Advisor
ศักดิ์ดา จงแก้ววัฒนา
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1995.608
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
สีหร่าย, ตติย, "สมบัติทางชีวเคมีของข้าวไทย Oryza sativa L. ในสภาพการปลูกที่แตกต่างกันและความสัมพันธ์กับคุณภาพการสีและการหุง" (1995). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 30354.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/30354