Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของการปรุงอาหารต่อปริมาณสารยับยั้งเอนไซม์ทริปซินในพืช ที่ใช้เป็นอาหารบางชนิด
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effect of cooking on the trypsin inhibitor activity of some plant foodstuffs
Year (A.D.)
1994
Document Type
Thesis
First Advisor
อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
อาหารเคมี
DOI
10.58837/CHULA.THE.1994.29
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
เชาวะวณิช, ดุจฤทัย, "ผลของการปรุงอาหารต่อปริมาณสารยับยั้งเอนไซม์ทริปซินในพืช ที่ใช้เป็นอาหารบางชนิด" (1994). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 30135.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/30135
COinS