Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การศึกษาเปรียบเทียบระดับยาอะมอกซิซิลลินในเนื้อเยื่อกระเพาะอาหาร ระหว่างกลุ่มที่ได้รับอะมอกซิซิลลินกับกลุ่มที่ได้รับโอมีพราโซลร่วมกับอะมอกซิซิลลิน
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Comparative study of amoxicillin levels in gastric mucosa betweem amoxicillin and amoxicillin plus omeprazole treated groups
Year (A.D.)
1996
Document Type
Thesis
First Advisor
วโรชา มหาชัย
Second Advisor
เพ็ญศรี ทองนพเนื้อ
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เภสัชวิทยา
DOI
10.58837/CHULA.THE.1996.1340
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
วรรณชัย, ณัฐนิภา, "การศึกษาเปรียบเทียบระดับยาอะมอกซิซิลลินในเนื้อเยื่อกระเพาะอาหาร ระหว่างกลุ่มที่ได้รับอะมอกซิซิลลินกับกลุ่มที่ได้รับโอมีพราโซลร่วมกับอะมอกซิซิลลิน" (1996). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 28715.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/28715