Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การผลิตไวน์ข้าวเหนียวดำโดยการหมักด้วยเชื้อบริสุทธิ์
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Production of black glutinous rice wine using pure culture fermentation
Year (A.D.)
1996
Document Type
Thesis
First Advisor
รมณี สงวนดีกุล
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1996.1328
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
โชติวรรณพร, วรรัตน์, "การผลิตไวน์ข้าวเหนียวดำโดยการหมักด้วยเชื้อบริสุทธิ์" (1996). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 28685.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/28685
COinS