Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
ผลของปริมาณแคลเซียมแมกนีเซียม และฟอสฟอรัส ต่อลักษณะทางกายภาพของนมและการประยุกต์ใช้ ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มน้ำผลไม้ผสมนม
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Effects of calcium, magnesium and phosphorus on the physical property of milk and its application for development of milk-fruit juice beverages
Year (A.D.)
1996
Document Type
Thesis
First Advisor
สุวิมล กีรติพิบูล
Second Advisor
รุจ วัลยะเสวี
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
เทคโนโลยีทางอาหาร
DOI
10.58837/CHULA.THE.1996.1326
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
วิทยกุล, อรรถวิทย์, "ผลของปริมาณแคลเซียมแมกนีเซียม และฟอสฟอรัส ต่อลักษณะทางกายภาพของนมและการประยุกต์ใช้ ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มน้ำผลไม้ผสมนม" (1996). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 28683.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/28683