Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)

ผลของปริมาณแคลเซียมแมกนีเซียม และฟอสฟอรัส ต่อลักษณะทางกายภาพของนมและการประยุกต์ใช้ ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มน้ำผลไม้ผสมนม

Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)

Effects of calcium, magnesium and phosphorus on the physical property of milk and its application for development of milk-fruit juice beverages

Year (A.D.)

1996

Document Type

Thesis

First Advisor

สุวิมล กีรติพิบูล

Second Advisor

รุจ วัลยะเสวี

Faculty/College

Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)

Degree Name

วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต

Degree Level

ปริญญาโท

Degree Discipline

เทคโนโลยีทางอาหาร

DOI

10.58837/CHULA.THE.1996.1326

Share

COinS