Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD)
การวัดความชิ้นของแป้งมันสำปะหลัง ด้วยเทคนิคการส่งผ่านรังสีนิวตรอนเร็ว โดยใช้หัววัดแบบแก้วเรืองรังสี
Other Title (Parallel Title in Other Language of ETD)
Determination of moisture content in tapioca flour by fast neutron transmission technique using a glass scintillation detector
Year (A.D.)
1996
Document Type
Thesis
First Advisor
นเรศร์ จันทน์ขาว
Faculty/College
Graduate School (บัณฑิตวิทยาลัย)
Degree Name
วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level
ปริญญาโท
Degree Discipline
นิวเคลียร์เทคโนโลยี
DOI
10.58837/CHULA.THE.1996.1614
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-No Derivative Works 4.0 International License.
Recommended Citation
เจริญกิจสุพัฒน์, ประวิทย์, "การวัดความชิ้นของแป้งมันสำปะหลัง ด้วยเทคนิคการส่งผ่านรังสีนิวตรอนเร็ว โดยใช้หัววัดแบบแก้วเรืองรังสี" (1996). Chulalongkorn University Theses and Dissertations (Chula ETD). 27620.
https://digital.car.chula.ac.th/chulaetd/27620